Před osmi měsíci měla akční adventura Suicide Squad: Kill the Justice League oslnit hráče. Místo toho se na novinku od Rocksteady Studios snesla velká kritika a vývojáři o dva měsíce později oznámili další odklad, aby měli čas hru předělat.

„Učinili jsme obtížné, ale nezbytné rozhodnutí vzít si více času k práci na to, aby hra byla pro hráče co nejkvalitnějším zážitkem,“ uvedli tvůrci v dubnovém prohlášení.

Změnilo se něco? To se brzy dozvíme. Tvůrci série Batman: Arkham lákají na sérii videí, které nám prozradí více informací a k tomu přinesou gameplay záběry. První epizoda Suicide Squad Insider bude mít premiéru už zítra, 15. 11. Věnována bude příběhu a hratelnosti.

Hráče nejvíce zajímá, kolik toho stihli vývojáři od února letošního roku změnit. Osobně pochybuji, že v Rocksteady překonali samotnou povahu hry. Nejvíce se totiž kritizoval battle pass a celkové zaměření na live service. Ostatně, David Zaslav, generální ředitel společnosti Warner Bros. Discovery, nedávno před investory prohlásil, že budou přeměňovat své největší značky na live service. Takže bych neočekával nějaké velké změny.

Suicide Squad: Kill the Justice League má vyjít 2. 2. 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Zavede nás do Metropolis. Příběh se soustředí na Task Force X, alias Sebevražedný oddíl, který je nasazen, aby zastavil Ligu spravedlnosti poté, co ji ovládne Brainiac. Dobrodružství můžeme podniknout na vlastní pěst v singleplayeru, nebo se spojit s přáteli v kooperaci.