Ubisoft nabízí všem zájemcům zdarma PC verzi Assassin's Creed Chronicles China přes svou platformu Ubisoft Connect. 2,5D plošinovku ze světa Assassin's Creed s menším příběhem si můžete vyzvednout do 16. 2. na Ubisoft Store.

Hra Assassin's Creed Chronicles: China vyšla v roce 2015 a jde o první díl z trilogie. Ta zahrnuje také dobrodružství v Indii a Rusku. Celá trilogie je nyní ve slevě za 7,50 eur. India koupíte samostatně za 3 eura. Stejnou cenu má také Russia.

PlayStation 4 a PlayStation 5 hráči mohou získat zdarma první část We Were Here. Hra původně dorazila v roce 2017 na počítače a o dva roky později na Xbox One. Vývojáři ze studia Total Mayhem Games u vydání PlayStation verzí zvolili tento postup, kdy si poté zájemci mohou koupit We Were Here Too a We Were Here Together. Nabídka je platná do 23. 2. Poté se v PS Store začnou prodávat další dva zmíněné díly.

Přečtěte si také: EA utrácejí za mobilní hry, nový obrázek ze Senua's Saga: Hellblade 2

Každý díl tvoří nezávislý příběh a jde o logické kooperativní dobrodružství v zamrzlé pustině. Dva hráči jsou uvězněni v opuštěném hradu a u sebe mají pouze vysílačku se známým hlasem na druhém konci. Dokážete společně najít cestu ven? První hráč se nachází v malé odlehlé části hradu, zatímco druhý hráč se toulá po sálech a snaží se najít prvního hráče. Každá místnost má zpochybňovat váš rozum. Komunikace je klíčová.

Pokud vás hra zaujala, je zdarma také na Steamu.