Druhé placené rozšíření příběhové kampaně Borderlands 3 nese zajímavý název Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Hráči se v něm podívají na nepřátelskou ledovou planetu Xylourgos, kde si zamilovaný pár hodlá říct své ano a vy budete u toho.

Jak se dalo ve světě komiksového Borderlands očekávat, vše nejde podle plánu. Nejprve musíte planetu vyčistit od všudypřítomné havěti, pro kterou si vývojáři vzali inspiraci v universu Lovecrafta, včetně nebezpečného bosse. Záleží tak pouze na vás, zda dokážete zachránit velký den Sira Hammerlocka a Wainwrighta Jakobse.

Kromě nových příběhových misí se setkáte i se starými, známými postavami, včetně vault hunterky Gaige z Borderlands 2. Po dokončení tohoto DLC získáte nové Vault Hunter Heads a skiny, nové legendární předměty, interaktivní dekorace a další maličkosti.

Svatba v Borderlands 3 se bude konat 26. 3. 2020. Rozšíření se bude prodávat samostatně, stejně tak je součástí Season Passu. Mezitím se určitě podívejte na dvanáctiminutové gameplay video výše, které publikovalo studio Gearbox Software. V dalším měsíci vyjde aktualizace Mayhem 2.0 s end-game obsahem - zahrne více než 25 nových modifikátoru.

Season Pass obsahuje celkem 4 příběhového epizody, včetně loňského Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot a dosud neoznámené třetí epizody, jež má dorazit během letošního léta a nabídnout bandity a dinosaury.