Zajímavé akční RPG Sand Land dostalo devítiminutový gameplay trailer, který představuje tohle velké anime dobrodružství.

V Sand Land se s ďábelským princem Belzebubem, šerifem Raem a zlodějem vydáte na výpravu za legendárním pramenem. Jejich cesta je plná nepřátel jako jsou příšery, bandité a královská armáda. Abyste je porazili, budete muset vzít věci do vlastních rukou. V bojovém režimu je Belzebub rázný bojovník, který používá silné útoky, ale také nenápadnost, aby nepřítele rychle zlikvidoval. Zkušenosti získané po každé bitvě umožňují hráčům postupně posilovat a získávat nové unikátní schopnosti pro něj i jeho společníky.

Kromě toho jsou ve hře vynalézavými nástroji také vozidla. S pomocí nového spojence jménem Ann je lze upravovat a vylepšovat, abyste mohli objevovat nové lokace a bojovat s nepřáteli, kteří budou jen těžší, jak se parta začne vydávat do zelenějších a bujnějších území.

Stroje a bojové dovednosti nebudou jediné, které bude třeba vylepšit, protože Belzebub a jeho přátelé narazí na opuštěné město Spino. Navzdory jeho současnému stavu je plné potenciálu, aby mu hráči vdechli zpět život a nazvali ho domovem. S postupem dobrodružství se město bude rozrůstat a vyvíjet, přibudou noví obchodníci, úkoly a možnosti, jak se připravit před dalším dobrodružstvím.

Sand Land vyjde 26. dubna 2024 pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a PC.