V první ukázce ze Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 nám polské studio CI Games ukazuje zásah do hlavy ze vzdálenosti 1506 metrů, což žádná jiná hra neměla dosud ještě nabídnout.

CI Games současně v tiskové zprávě potvrdili, že Sniper: Ghost Warrior Contracts má na kontě více než 700 tisíc prodaných kopií. Pro většinu vydavatelů by to bylo málo, ale vývoj se zaplatil a hra také něco vydělala. V polském studiu jsou tak spokojeni a těší se, až nám o pokračování prozradí více informací.

Zatím si musíme vystačit s tím, že Ghost Warrior Contracts 2 bude opět více lineárním zážitek a je zasazen do moderní verze Středního východu. Hrát budete za elitního odstřelovače, který vyžívá nové zbraně a vybavení, aby eliminoval cíle v rozsáhlých mapách.

Těšit se máte na dramatickou kampaň pro jednoho hráče odehrávající se na Středních východě podél libanonských a syrských hranic. Za úkol máte zdánlivě nemožnou misi - shrnout zákeřný kriminální syndikát a postavit je před soud.

Celkem budou připraveni dvě kampaně pro jednoho hráče, pět odlišných a rozsáhlých map, 24 nových smluv a řada vedlejších operací a samozřejmě i lepší zážitek z odstřelování.

Vývojáři s uvedením hry na trh počítají koncem letošního roku. Když dojde k nějakým problémům, jsou připraveni titul odložit na první čtvrtletí roku 2021. Cílovými platformami jsou PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X a Series S.