Ubisoft novým trailerem láká na rozmanité galaktické dobrodružství ve Star Wars Outlaws. V nadcházející akční adventuře navštívíme minimálně pět zajímavých světů, které mohou být hlavním lákadlem hry.

- Akiva nás velice často přivítá deštěm. Má teplé podnebí a její džungle ukrývá mnohá tajemství, včetně jedinečných tvorů.

- Vyprahlý měsíc Toshara vytvořili vývojáři ze studia Massive. Savana připomíná Afriku a při její návštěvě se musíte mít na pozoru před piráty a bandity. Navzdory tomu, že je pod imperiální kontrolou, tak tady panuje korupce a uzavírání zvláštních dohod a spoluprací se zločineckými syndikáty.

- Kijimi je mrazivá hornatá planeta v sektoru Bryx. Po pádu Galaktického impéria se stala útočištěm zločinců.

- Tatooine je známá pouštní planeta obíhající kolem dvou žhavých sluncí. Kvůli nedostatku vody čerpají její obyvatelé vodu z atmosféry. Je domovem původních druhů Jawa, Písečných lidí (Tuskenů) a Anakina a Luka Skywalkerových.

- Posledním známým světem je pouštní planeta Cantonica s městem Canto Bight proslulé svým kasinem.

Planeta Cantonica v teaseru galaxie chybí, dříve ji ale Ubisoft potvrdil. Očekává se, že tohle nebudou jediná místa, do kterých se s hlavní hrdinkou podíváme.

Mapy nebudou obrovské

Velikosti představených planet/měsíců jsou různé. Projetí z jednoho konce na druhý na speeder biku bude trvat tři až pět minut.

Menší je také příběhová stránka, kterou lze dokončit za zhruba 25 až 30 hodin. Dohrání všech vedlejších úkolů a prozkoumání všeho možného zabere 50 až 60 hodin na 100 %.

Star Wars Outlaws bude mít premiéru 30. srpna/augusta na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Když si předobjednáte jednu z dražších edic, odemkne se hra o tři dny dříve. Ubisoft plánuje dvě příběhová rozšíření.