Kirby and the Forgotten Land vychází sice až za tři týdny, ale vyzkoušet demo hry si můžete již teď! Nintendo na svém eShopu uvolnilo zkušební verzi a určitě nebývá u společnosti zvykem, aby ještě před vydáním své nové hry dopředu zveřejnila demo na vyzkoušení.

Samotné demo nabízí 3 levely ze světa Kirbyho. Hráči si tak můžou vyzkoušet nejen nové dobrodružství, ale můžou se seznámit i se schopnostmi Kirbyho. Demoverze vám přináší kolem 40 minut a musím uznat, že ten čas rychle uteče. Nový Kirby nám představí opravdu krásný pestrobarevný svět plný velkého objevování. Každá schopnost této růžové kuličky je unikátní, díky tomu ve hře nechybí pestrost.

Kirby and the Forgotten Land byl původně oznámen v září prostřednictvím eventu Nintendo Direct a v lednu jsme se dozvěděli konkrétní datum vydání. Navíc přesně 27. 4. to bude třicet let od vydání hry Kirby's Dream Land. Tehdy titul vyšel pro herní konzoli Game Boy, nyní fanoušci růžového sympaťáka získají výroční dárek v podobě nově vydané hry Kirby and the Forgotten Land.

Pokud se namlsáte demem, tak nezapomeňte, že plná verze vychází již 25. 3. Vyzkoušeli jste už dostupnou zkušební verzi? Jaké máte dojmy?