Od otce hororových sérií Resident Evil a The Evil Within se na PC a PlayStation 5 koncem března dostane GhostWire: Tokyo, netypická hororová akční adventura z pohledu první osoby, která je pevně zakořeněná v japonském folklóru.

Ve hře se dostanete do Tokia, které ovládly smrtící nadpřirozené síly vyvolané nebezpečným okultistou. 99 procent obyvatel města během okamžiku zmizelo. Vy se musíte spojit s mocnou přízračnou entitou a vydat se s ní na cestu pomsty. Během té ovládnete mocný arzenál schopností, které vám pomohou odhalit temnou pravdu o zmizení a postavit se neznámému v Tokiu.

V boji proti nadpřirozené hrozbě využijete kombinaci rozšiřitelných živelních schopností a dovedností lovců duchů. Vystoupejte za pomoci svých nadpozemských schopností až k vrcholkům tokijských mrakodrapů, odkud můžete objevovat nové mise nebo se dokonce vrhnout na své nepřátele. V Tokiu nebudou chybět ani ikonické pamětihodnosti v podobě šibujské křižovatky nebo tokijské věže, které okamžikem zmizení obyvatelstva zamrzly v čase.

Abyste věděli, co přesně od GhostWire: Tokyo můžete čekat a jaká bude hratelnost, přinesl americký server IGN dlouhé gameplay záběry. Hra vyjde 25. 3. 2022 na PC a PlayStation 5.