Nový rok, nové Call of Duty. Tato tradice se nemění ani poté, co Microsoft za 75,4 miliardy dolarů koupil Activision Blizzard. Dnes jsme se dočkali prvního videa. Jde o nahraný filmeček s chaotickými záběry.

Sledujeme záběry z bodycam. Vidíme skupinu lidí, kteří zřejmě v noci bez povolení vstupují do uzavřené vládní oblasti. Potom postavy nastoupí do auta a záběr přeskočí do denního světla se skupinou bezpečnostních strážců. Na konci videa je Mount Rushmore. Na národním americkém památníku mají prezidenti zavázané oči s nápisem The Truth Lies. Tedy pravda lže.

Tento slogan tvoří novou webovou stránku. Na té je stará televize sloužící jako přehrávač. Ve smyčce tam běží tato upoutávka. Další kanály naznačují, že se dočkáme ještě dalších videí. Kanálů je šest, takže ještě pět videí?

Ještě jedna věc. Logo vlka potvrzuje, že gameplay záběry z letošního Call of Duty uvidíme 9. 6. po Xbox Games Showcase na speciálním Directu.

Spekulací tvrdí, že půjde o Black Ops Gulf War zasazené do války v Perském zálivu. Údajně vyjde 25. 10. 2024 na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.

Aby toho nebylo málo, tak unikl hlavní artwork: