Ačkoliv někoho nemuselo potěšit, že střílečka Concord nebude free-to-play, nýbrž za cenu 40 dolarů, jako kompenzace by mohla působit zpráva, že by to měla být jediná cena, kterou za veškerý obsah budete muset zaplatit.

Kimberly KreinesFirewalk Studios se vyjádřila pro server Video Games Chronicle, že veškerý obsah, který si hráči budou moci přikoupit, bude kosmetický. „Tyto předměty nijak neovlivňují gameplay. Věříme, že všichni naši hráči by měli mít k dispozici plnohodnotný zážitek ze hry,“ vysvětluje Kreines.

Při vydání, které padá na 23. srpna/augusta, bude k dispozici 16 postav, 12 map a 6 herních režimů. Další obsah bude průběžně přibývat v rámci sezón, které budou také posouvat děj hry.

Concord je debut od Firewalk Studios, týmu složeném z veteránů, kteří pracovali například na Call of Duty. Jedná se o multiplayerovou střílečku, kde proti sobě soupeří dva týmy po pěti hráčích. Při oznámení se na hru snesla velká kritika. Hráči poukazují na podobnosti například s Destiny nebo Strážci Galaxie. Shodují se, že alespoň podle prvních videí hra nepřináší nic nového. Jaká je ale realita se dozvíme už v červenci, kdy proběhne beta. Open beta se bude konat od 18. do 21. července, pro hráče, kteří si hru předobjednali bude přístupná už od 12. do 14. července. Do tohoto Early Accessu pak hráč může pozvat i čtyři své přátele.

Concord vyjde na PlayStation 5 a PC.