Golf Club: Wasteland je přesně ten typ hry, kterou si pustíte, když chcete relaxovat. Jednoduchý a zároveň oku lahodící vizuál, poklidná hudba a nenáročný úkol, dostat míček do jamky.

V tomto titulu, který je již dostupný na mobilních zařízeních s operačním systéme Android, se ujmete role jednoho z přeživších, kteří se během konce světa ukryli na Marsu. Jeho jméno je Charley a společně s ním si půjdete zahrát golf na naši matičku Zemi. Čekají zde na vás zákeřné úrovně plné logických hádanek, které budete muset překonat, abyste dostali míček do jamky.

Přečtěte si také: Dreams, povedená indie akce a golf v srpnu pro PS Plus

Zatímco si budete užít svůj čas na zpustošené Zemi, bude vám do ucha hrát Radio Nostalgia vysílající z Marsu. DJ moderující toto rádiové vysílání vás bude zásobovat informacemi o současném životě na Marsu. Dojde ale také na příběhy z minulosti, které vám poodkryjí, co stálo za zničením života na Zemi. Mimo to se můžete těšit i na originální soundtrack. Kromě rádia vám informace ohledně dřívějšího života na Zemi odkryje tajemný vypravěč a Charleyho zápisky.

Titul vám nabídne rovnou tři různé herní režimy. Příběhový režim ocení především hráči, kteří se chtějí soustředit na příběh a u hraní relaxovat. Pokud hledáte nějakou výzvu, která by dokázala pořádně otestovat vaše schopnosti, tak pro vás je tu režim Výzvy. A v případě, že by vám nestačila ani předchozí obtížnost, můžete se pustit do Železného režimu, ve kterém není místo pro žádné chyby.

Golf Club: Wasteland dorazí na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintedno Switch již letos v srpnu/auguste.