Na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S si můžete vyzkoušet připravovanou bezplatnou arénovou střílečku XDefiant od Ubisoftu, která proti sobě postaví frakce z her Ghost Recon, Splinter Cell, Watch Dogs i The Division nebo Far Cry 6.

Takzvaná Open Session je dostupná pouze do zítřejšího rána (23. 6). Hra je ke stažení z Ubisoft Store, PlayStation Store a Microsoft/Xbox Store.

Oproti uzavřené betě vývojáři zapracovali na optimalizaci, stabilitě serverů, opravili chyby, zlepšili asistenty míření na konzolích a latenci ovladače a umožní zahrát si hru při 120 snímcích za sekundu, a to i na konzolích s televizory a monitory podporující 120 Hz. Na PS5 a Xboxu Series X můžete očekávat rozlišení 4K při 120 FPS, zatímco na Xboxu Series S je to 120 FPS při rozlišení 1440p. 120 FPS je nutné ručně aktivovat v nastavení.

Ke spuštění plné verze by mělo dojít ještě v letošním roce. Nejprve bude šestitýdenní předsezónní období, aby si vše sedlo. Poté bude následovat první sezóna a plánovaný obsah na první rok. Ten zahrne: 4 nové hratelné frakce, 12 nových zbraní a 12 nových map.

Podívejte se na naše dojmy.