Microsoft pojal Gamescom v Kolíně nad Rýnem ve velkém. Spokojeni budou návštěvníci výstaviště i my za obrazovkou svých počítačů a mobilních zařízeních. Americká společnost totiž plánuje každý den živě streamovat a ukazovat připravované hry.

Mezi 21. a 23. srpnem/augustem uspořádá Xbox tři živá vysílání, vždy od tří hodin odpoledne středoevropského času. Přenosy bude možné sledovat na Twitch.com/xbox, Facebook.com/xbox a Youtube.com/xbox. Na YouTube by měly být v nabídce dokonce české titulky. S ohledem na to předpokládáme, že větší část obsahu bude mít tým předem připravený.

Na co se můžeme těšit? Ve středu 21. srpna/augusta se ukáže zejména S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Atomfall, Age of Mythology: Retold, Starfield: Shattered Space a Diablo IV: Vessel of Hatred.

Čtvrtek bude ve znamení Star Wars Outlaws, World of Warcraft: The War Within, Towerborne, Fallout 76: Milepost Zero nebo The Elder Scrolls Online: Gold Road. Čas bude i na Microsoft Flight Simulator, Two Point Museum, Planet Coaster 2, Little Nightmares 3 nebo na Life is Strange Double Exposure.

Až v pátek dojde na Indiana Jones and the Great Circle, Avowed a Ara: History Untold. Přidá se k nim Sea of Thieves, Warhammer 40,000: Space Marine 2 či Path of Exile 2.

Mimochodem, odklad Indiana Jones and the Great Circle hrozit nemá. Microsoft má nadále s hrou počítat na konec letošního roku.

Pokud plánujete výlet na Gamescom, tak Xbox bude mít dosud největší stánek, kde si můžete zahrát většinu her.

Připomínáme, že v úterý 20. 8 v osm večer se koná velká Gamescom Opening Night Live. Tam se ukáže mnoho chystaných her od mnoha společností. Mimo jiné nové trailery z her Call of Duty: Black Ops 6, Monster Hunter Wilds, Marvel Rivals, Dune Awakening, Indiana Jones and the Great Circle nebo Sid Meier’s Civilization VII.