Už začátkem příštího měsíce se dočkáme akčního RPG Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Datum vydání 4. 2. se blíží opravdu nezastavitelným tempem, a proto se vývojáři rozhodli vydat další trailer, který by nás měl více nalákat na jednu z unikátních mechanik celé hry.

Hrát totiž budeme za Cahala, který je tzv. Garou. Z člověka (Homid) se dokáže změnit do formy Lupus, tedy vlka, nebo Crinos - vlkodlaka. Každá z forem nabídne své silné i slabé stránky a nové způsoby, jak se vypořádat s výzvou před vámi.

Lupus se dokáže snadno dostat například do větracích šachet a celkově se vyhnout nepřátelům. Lidská forma je zase ideální na celkový tichý postup. Nechybí možnost škrcení nebo smrtící kuše. A pak je tu samozřejmě Crinos, vlkodlačí forma, která rozsápe všechno, co jí stojí v cestě.

Společně s videem byly také nedávno zveřejněny oficiální hardwarové požadavky pro počítače. Vývojáři doporučují minimálně Intel i5-3470 nebo AMD FX-8370 s Nvidia GTX 650 nebo AMD Radeon HD 7790 a 4 GB RAM běžící na Windows 10. U doporučených požadavků najdeme Intel i7-8700/AMD Ryzen 5 3600X, Nvidia GTX 780/AMD Radeon R9 290 a 8 GB RAM.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood vychází 4. 2. na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X.