Kdo by neznal Warframe, vývojáři hry již několik let ukazují, jak se dělá správný "live service". Hra samotná je free-to-play, titul samozřejmě nabízí i prémiovou měnu, avšak je to spíše ve zdravé míře a není tak invazivní ohledně pay-to-win prvků. Warframe se navíc drží mezi nejhranějšími hrami na Steamu

Přečtěte si také: Warframe dostává expanzi Empyrean s kosmickými loděmi

Vývojáři se nyní s expanzemi celkem rozjeli, naposledy přinesli kosmické lodě na konci roku 2019. Nyní přichází další rozšíření s názvem Heart of Deimos, které do hry přináší novou lokaci s otevřeným světem. Není to poprvé, co se s takovým prvkem ve Waframe setkáváme, ve hře se již taková planeta, kde máme otevřený svět, nachází. 

V expanzi hráči navštíví zamořený měsíc Deimos, který obsahuje starověkou technologii rozhodující o udržení celé existence. Deimos nabízí nové hrozby, včetně dvou obřích červů, kteří bojují o kontrolu nad měsícem v nekonečném cyklu růstu a selhání. K dispozici také budou mechové ve stylu Warhammer 40K.

Loď každého hráče pak bude mít navíc obří ústa a infikovanou tkáň. Heart of Deimos také představuje nového Warframa Xaku disponujícím schopností manipulace void energií.

Rozšíření Heart of Deimos je dostupné na všech platformách, kde si můžete hru zahrát, konkrétně tedy PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.