Vojenská online akce War Thunder obdržela velkou aktualizaci Red Skies. Ta do hry přidává novou úroveň pro většinu proudových letadel, včetně sovětské stíhačky MiG-23M a čínské J-7E, stejně tak desítky dalších vojenských vozidel a novou animaci výbuchu atomovky.

Aktualizace Red Skies byla vydána koncem minulého týdne. Mimo jiné přináší VII. úroveň pro většinu moderních proudových strojů a rozšíření BR na hodnotu 11,0. Součástí je mnoho nových moderních letadel, včetně sovětského MiG-23M, amerického F5 Tigers a britského dvoumotorového proudového stíhacího letounu Sea Vixen FAW.2.

Přečtěte si také: Summer Game Fest bude plný překvapení. Čeká nás více než 30 her

Kromě toho je nyní ve War Thunder k dispozici více než 2000 vozidel, z toho jedenáct nových pozemních a šest nových námořních vozidel. Velitelský zaměřovač pro bojová vozidla je nyní dostupný u námořních plavidel. Tato kamera usnadňuje míření.

Součástí aktualizace jsou také nové mapy Rudá poušť a Zatopené město. Chybět nemohou ani nové mise.

Pro fanoušky nedávno přidané atomovky došlo na novou animaci výbuchu této mocné zbraně. V neposlední řadě vývojáři provedli vylepšení již existujících systémů. Například vylepšili model poškození tanků a upravili ovládání pásových vozidel.