Když se na obrazovkách The Game Awards 2023 objevil slogan: „From the creators of Untitled Goose Game,“ mnozí očekávali, že se na scénu vrátí husa. Bohužel tomu tak není, ale vývojáři nezklamali a ukázali novou potrhlou hru, jež nese jméno Big Walk. V té prozatím žádná husa neškodí, místo ní je zde hned několik divotvorných postaviček, které si prostě vyrazily na procházku.

Na druhou stranu by se mělo jednat o kooperativní multiplayerové dobrodružství o týmové práci a hlavně mluvení, zdá se ale, že jde také o dělání zábavných hloupostí ve velkém otevřeném světě. Můžete se klouzat po hřebeni hor, skákat do děr, balancovat na mostech, zavřít se do místnosti. No zkrátka to (ne)bude taková obyčejná procházka s přáteli.

Důraz je kladen také na poflakování: pozorování západů slunce a jízdu vlakem. Kamarádům můžete krást věci a dělat jim prostě naschvály. Zároveň ale budete řešit různé hádanky, plnit výzvy a objevovat mnoho zajímavých věcí. Klíčová bude týmová práce, jelikož se občas stane, že vám dojdou slova. A to doslova.

Datum vydání je zatím očekáváno na rok 2025, a to na Steam a Epic Games Store.