Studio Insomniac Games muselo zasáhnout poté, co dabér Milese Moralese rozpoutal debatu o kooperativním režimu v Marvel’s Spider-Man 2. K němu svádí i první trailer.

Nadji Jeter na panelu SacAnime Summer 2022 odpovídal na několik otázek ohledně role Milese Moralese v očekávané akční adventuře. Jedna otázka se týkala toho, zda ve hře bude kooperace, kdy se dva hráči spoili v roli Milese a Petera Parkera. Jeter váhavě odpověděl: „Nevím, jestli to bylo oznámeno, nebo ne, ale myslím, že ano.“

Studio Insomniac Games muselo tento požár hasit a na sociálních sítích kooperativní verzi popřelo s tím, že Marvel’s Spider-Man 2 je epické dobrodružství pro jednoho hráče.

Při dalších otázkách a odpovědích jsme se od Jatera dozvěděli, že Milesovy schopnosti rostou a hrdina se učí chytře využívat své pavučiny. To se mu bude hodit při boji s nebezpečným Venomem. Ten dle všeho je úhlavním nepřítel a nejspíš ho nakazí symbiont. Dle Jetera jsou symbionti všude.

Nové informace bychom se o Marvel’s Spider-Man 2 měli dozvědět už ve středu 24. 5. na PlayStation Showcase. Akce má trvat více než hodinu a zaměří se na hry, které vyjdou na PS5 a PS VR2. Sony už dříve uvedla, že Spider-Man 2 vyjde během letošního podzimu na PlayStation 5, neoficiálně se mluví o září.