Červencový update přidal do automobilového simulátoru Gran Turismo 7 spoustu nových věcí. Šest nových aut, novou trať – Eiger Norwand, která se vrací z šestého dílu – a schopnost aut vyletět vzhůru k nebesům.

Ano, jde o bug, který způsobuje upravená fyzika. Kromě toho, že znepříjemňuje hráče, tak ostatní fanoušky hry baví. Na sociálních sítích se rychle začala objevovat absurdní videa plná létajících a skákajících aut. I vývojáři z Polyphony Digital problém zaregistrovali.

Problém momentálně prošetřujeme. Omlouváme se za nepříjemnosti, které způsobuje,“ píšou v příspěvku na X. Podle nich k rozbité fyzice aut dochází pří konkrétních nastaveních aut, které si hráč může navolit, více ale nezmiňují.

Gran Turismo je série automobilových simulátorů od Polyphony Digital v čele s tvůrcem Kazunorim Yamauchim. Ten se nedávno vydal do Prahy, aby představil vůz od Škoda Auto, kterým se už nyní mohou hráči ve hře projet.

Do Gran Turismo 7 vyšla 25. 7. nová aktualizace 1.49, která kromě Eiger Norwand přidala například Subaru Impreza WRC 1998 nebo Lamborghini Gallardo LP560-4 2008. Hra je dostupná pro PlayStation 4 a 5.