Společnost Nacon včera na trh ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One uvedla motocyklové závody TT Isle of Man 2, ve kterých se hráči zúčastní toho nejnebezpečnějšího silničního závodu všech dob. Klikatá cesta dlouhá 60,7 km pořádně prověří vaše schopnosti. 18 motorek, všichni jezdci, 3 kategorie, 18 tratí a otevřený svět.

„Závody na více než 60 km dlouhé, ultra technické trati překotnou rychlostí, které vyžadují realistické jízdní schopnosti... taková je výzva, která na vás čeká v TT2! Hra obsahuje spoustu nových funkcí: otevřený svět, přepracovanou fyziku, klasické motorky a mnoho dalšího…“ uvádí tisková zpráva.

„Tohle jsou nade vši pochybnost ty nejnebezpečnější motorkářské závody na světě. Ve hře TT Isle of Man – Ride On the Edge 2 ukazujete světu, co umíte, v rámci různých šampionátů, načež se vydáte dobýt Snaefell Mountain Course, 60 kilometrů dlouhou trať s křivolakými i rovnými úseky, které otestují samotné hranice vašich řidičských schopností. TT 2 obsahuje 17 dodatečných tratí, 18 různých motorek včetně klasických modelů, a oficiální závodníky. A nyní je ještě realističtější než kdy dřív díky zcela přepracované fyzice a věrně reprodukovaným pohybům závodníků. Vytuňte si motorku, vylepšete její výkon a sledujte její údaje v reálném čase, abyste drželi krok s konkurencí. TT2 rovněž nabízí zcela nový otevřený svět – ráj pro všechny motorkáře, kde můžete testovat nastavení své motorky a získat zkušenosti, které budete potřebovat, abyste vyhráli titul TT Isle of Man!“

Na Nintendo Switch vyjde hra později.