Na pokračování oceňované stealth hororu Hello Neighbor si budeme muset počkat do konce letošního roku. Hra vyjde až 6. 12. na PC (přes Steam a Epic Games Store), PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Předplatitelé Game Passu si budou moci dobrodružství zahrát bez dalších investic.

V Hello Neighbor 2 se vrátíte do svérázného městečka Raven Brooks. Tentokrát se však nebudete snažit proniknout do sklepa svého strašidelného souseda, abyste odhalili jeho tajemství. Příběh pokračuje a místo toho se ujmete role novináře Quentina. Ten vyšetřuje řadu případů pohřešovaných dětí, včetně případu Nickyho Rotha (původní hrdina hry Hello Neighbor). Je tak jasné, že bude vyšetřovat i pana Petersona (souseda).

Očekávat máte komplexního protivníka ovládaného pokročilou umělou inteligencí, která se učí od vás i všech ostatních hráčů! Jak bude čas plynout a soused se bude přizpůsobovat vzorcům hráčů, jeho vlastní chování se bude měnit a bude vás překvapovat. Aby vás neodhalil, budete se plížit jako správný investigativní novinář. Budete to právě vy, kdo zjistí, proč kníratý soused chodí každý večer do zábavního parku?

BETA PRO PŘEDOBJEDNÁVKY

Pokud si hru předobjednáte, můžete se rovnou zapojit do bety Hello Neighbor 2, která je dostupná nejen na PC, ale také na konzolích PlayStation a Xbox. Získáte tak první ochutnávku toho, co můžete očekávat, pokud jde o lokace, obyvatele, hádanky a tajemství ve finální verzi městečka Raven Brooks.

„Ale nemusíte se bát spoilerů, největší tajemství si schováváme na den vydání,“ říkají vývojáři.