Pokračujeme v cestě za vytouženým vydáním Grand Theft Auto VI. Ve středu jsme vás informovali o přípravě aktualizace webových stránek Rockstar Games, kde fanoušci díky shodě API našli důkazy o nahrání prvních screenshotů a obalu GTA 6. Teď tady máme zprávu od účtu GTAVI_Countdown, který dokonce stihl udělat screenshot příprav.

Jak vidno, Rockstar na okamžik odkryl novou podobu oficiální stránky Grand Theft Auto VI. Vidíme kolonku připravenou pro screenshoty i řádek pro datum vydání. Není tak divu, že se spekuluje, kdy k dalším informacím dojde. Hráči jsou netrpěliví, první a dosud poslední trailer jsme viděli v prosinci loňského roku.

Kdy se tedy dočkáme? Rockstar nemá ve zvyku využívat velkých videoherních akcí. Z toho důvodu bych vyloučil, že se objeví v červnu na Summer Game Festu. Místo toho může vydavatelství Take-Two chtít potěšit své akcionáře a během shrnutí předchozích měsíců a plánů na nadcházející měsíce potěšit a odkrýt alespoň přibližný termín. Tato schůzka se koná už ve čtvrtek 16. května.

Osobně neočekávám, že se dozvíme přesné datum vydání. Místo něho může například zaznít, v jaké polovině roku 2025 hra spatří světlo světa. Pokud tedy nebude odložená. Když k černému scénáři nedojde, tak je velká šance ke spuštění předobjednávek.

Grand Theft Auto VI bylo potvrzeno na rok 2025 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. O PC verzi Rockstar opět nemluví, jak má ve zvyku.