Komunita kolem Grand Theft Auto VI je opět na nohou. Oficiální webové stránky a sociální sítě Rockstar Games jsou permanentně pod dohledem a stále někdo prochází zdrojový kód a dalšími způsoby hledá něco nového. Takto twitterový účet GTA VI When našel shody v API, které mohou poukazovat na první screenshoty. Dokonce by mohl být odhalen i obal GTA 6.

Vše doprovází popis, že se v Grand Theft Auto VI vydáme do státu Leonida, kde najdeme neony nasáklé ulice Vice City a další města v dosud největší a nejúchvatnější evoluci série Grand Theft Auto. Vyjde v roce 2025 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Otázkou je, zda se v pozadí opravdu chystá aktualizace oficiálních stránek. Když v prosinci dorazil první trailer, tak Rockstar uvedl, že více toho uvidíme v roce 2024. Po prvních čtyřech měsících je ale klid. Někteří se přiklánějí k tomu, že se něco děje, protože v květnu 2017 zveřejnil Rockstar nové obrázky z Red Dead Redemption 2, společně s oznámením odkladu. K němu snad tentokrát nedojde.

Pak jsou tady ti, co ničemu nevěří. Myslí si, že takhle má Rockstar vytvořené všechny stránky her a nachystané na budoucí aktualizace.