Bublina kolem Palworldu sice postupně splaskla – podobně jako u jiných her v předběžném přístupu, nafouknout ji znovu může nejen nový obsah očekávaný současnými hráči, nýbrž také příchod hry na další platformu. Tou má být PlayStation.

„Pokémoni se zbraněmi“ vyšli na začátku tohoto roku pro PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Studio Pocketpair už dříve nezavrhlo verzi pro konzole od Sony. Teď ji naznačil komunitní manažer na sociální síti X, kde použil emotikony v barvách červená, zelená a bíla a přidal modrá srdíčka, tedy hlavní barvu PlayStationu.

„Chci přidat další srdíčka, ale nevím, jaká barva by vypadala dobře... hmm... co třeba...“ napsal Bucky předtím, než přidal modrá srdíčka. A dodal: „Myslím, že to vypadá dobře!“

Je to náznak, že se blíží Palworld na PlayStation? Už dříve byla potvrzena verze pro MacOS.

Tak uvidíme, jak dlouho budeme čekat na oficiální oznámení. Možná se dočkáme už za několik dnů. 27. 6. má totiž vyjít velká aktualizace. Přinese nový ostrov se zajímavými místy a novými kamarády různého typu, včetně obrněného pala. Dojde také na nové raidy, nové frakce s bossy, režim Arena a hráče na Xboxu potěší dedikované servery.