Vývoj ambiciózní a rozsáhlé modifikace Fallout: London se blíží do zdárného konce. Je to až neuvěřitelné, ale fanoušci to nevzdali a dokončují velký mod, na kterém pracovali několik let.

Fallout: London nás již brzy pozve do nového postapokalyptického světa zasazeného do srdce Londýna. Tady si užijeme nový příběh s novými hlavními i vedlejšími misemi. O postnukleární britskou metropoli bude bojovat sedm nových frakcí. Děj se odehrává v roce 2237 a těšit se máme na 15 čtvrtí Londýna. Chybět nebude Big Ben, ruiny slavného Londýnského oka (London Eye) nebo zničená Národní galerie.

Pokud se také nemůžete dočkat, až Fallout: London vyjde, tak autoři pro vás mají dobrou zprávu. Čekají už jen na zelenou od GOGu. Jakmile modifikace pro Fallout 4 projde testy kvality, tak bude uvolněna. Na populárním portálu Nexus nebude dostupná z důvodu její velikosti. Bude mít přibližně 35 GB.

„Poslali jsme několik verzí modifikace na GOG k testování kvality a čekáme na zelenou. Jakmile bude dokončen proces dvojité kontroly, zda Fallout London a jeho instalátor fungují na všech podporovaných počítačích, měli bychom být připraveni k vydání,“ uvádí tým a dodává, že tvrdě pracuje na tom, aby k vydání došlo co nejdříve.

Na modu pro Fallout 4 pracuje Team FOLON od roku 2019. Po řadě zdržení měl vyjít 23. dubna/apríla tohoto roku. Kvůli next-gen aktualizaci Falloutu 4 byl ale znovu odložen.