Studio Aspyr splnilo svůj slib a na Nintendo Switch vydalo pokračování ságy Hvězdných válek, konkrétně očekávaný akční RPG titul Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords.

Hru můžete koupit na Nintendo eShopu za 349 Kč / 14 eur. Pro instalaci si připravte 15,7 GB volného místa. V dohledné době dorazí ještě bezplatný dodatečný balíček s obsahem, který byl vyjmut z původní verze hry, včetně nových dialogů a interakcí posádky, bonusové mise s HK-47 a předělaný konec. Na tento obsah se můžete těšit později ve formě bezplatného dodatečného balíčku.

Aspyr ve spolupráci se studiem Saber Interactive připravuje také plnohodnotný remake Star Wars: Knights of the Old Republic. Ten však aktuálně míří pouze na PC a PlayStation 5.

Nintendo zve na další týden zábavy zdarma v rámci předplatného Switch Online. Tentokrát si budete moci po dobu jednoho týdne zahrát populární farmářskou a dobrodružnou hru Stardew Valley.

Stardew Valley bude v rámci Nintendo Switch Online Game Trials dostupné od 13. do 19. 6. letošního roku. Předtím byl takto nabízen roguelike titul Spelunky 2 nebo Dragon Quest Builders 2.

V souvislosti se Stardew Valley se hodí připomenout, že autor přezdívaný ConcernedApe pracuje na projektu s názvem Haunted Chocolatier. Místo farmy převezmete místní továrnu na čokoládu a obchod. Obojí se nachází uvnitř strašidelného hradu.