Téměř tříminutový gameplay trailer připomíná, že dnes na PC vychází Crime Boss: Rockay City, kooperativní first-person střílečka od brněnské firmy InGame Studios.

Crime Boss: Rockay City láká do metropole Rockay City, kde se v roli Michaela Madsena budete chtít stát šéfem. Aby se vám to povedlo, musíte obsadit území konkurenčních gangů a poradit si se šerifem Norrisem, kterého si zahrál legendární Chuck Norris.

Hra je naplněna hollywoodskými herci. Je tady ještě Kim Basinger, Danny Glover, Danny Trejo, Damion Poitier, Vanilla Ice nebo Michael Rooker. Vybrat si budete moci tři hlavní režimy, včetně kampaně pro jednoho hráče, plánování náročných loupeží a mini-kampaně. Více jsme se rozepsali v nedávném článku.

Tvůrci mají v plánu hru pravidelně obohacovat o nový obsah a vylepšovat. Dojít má na nové scénáře, nové loupeže, nové úkoly a nejspíš i na další hollywoodské hvězdy.

Crime Boss: Rockay City ve verzi pro PC koupíte na Epic Games Store za 752 Kč (cena jen do dnešních 18:00, poté 940 Kč). Epic má exkluzivitu do června 2024. Na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S se titul dostane letos v červnu.