Společnost Nacon vydala dvě hry: pokračování drsného amerického fotbalu Blood Bowl a novou simulační hru ze série LIFE s názvem Chef Life: A Restaurant Simulator.

„Hra Blood Bowl 3, plná novinek z nejnovějšího vydání legendární deskové hry, je věrnou, ale přesto bláznivou videoherní adaptací, která potěší fanoušky tahových taktických her a fantasy fotbalu,“ uvádí tisková zpráva.

V novém režimu kampaně pro jednoho hráče se postavíte šesti trenérům a jejich sponzorům ze Starého světa. Jsou tady také přátelská utkání s ostatními hráči nebo počítačem a zbrusu nový soutěžní mód. V něm se střetnete s dalšími hráči všech možných úrovní.

Blood Bowl 3 dorazil na PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch bude později.

Od studia Cyanide přichází Chef Life: A Restaurant Simulator. Titul je dostupný pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Umožní vám ponořit se do života majitele restaurace, získávat věrné zákazníky a rozvíjet svůj podnik.

„Naučte se nové recepty a vylepšujte své kuchařské umění. Chcete se stát oblíbeným podnikem v sousedství, anebo půjdete za vyšší kuchařinou, a nakonec získáte prestižní hvězdu od Michelinova průvodce? Abyste slavné kulinářské ocenění získali, musíte vynikat v kuchyni, vybírat ty nejlepší suroviny a spoléhat se na svůj tým, který vám pomůže každý den uspokojit zákazníky,“ dodává tisková zpráva.