Společnosti Focus Entertainment a Saber Interactive na Summer Game Festu představily kooperativní first-person střílečku John Carpenter’s Toxic Commando, která je inspirována akcí a hororem 80. let. Očekávat máme zběsilou, šílenou i humornou akci, kde budeme bojovat proti zombíkům.

Na vývoji hry spolupracuje John Carpenter, kultovní režisér filmů jako Halloween, Věc, Mlha, Útěk z New Yorku a spousty dalších. Vše se odehrává v blízké budoucnosti, kdy skončí experimentální pokus o využití síly zemského jádra děsivou katastrofou; Boha bahna. Tato starodávná ohavnost začne terraformovat oblast, měnit půdu v humus a živé lidi v nemrtvá monstra. Génius, který za experimentem stojí, má však plán, jak vše napravit. Potřebuje jen tým schopných a skvěle vycvičených žoldáků, kteří by mu pomohli... Bohužel byli všichni příliš drazí. Proto si najal... vás.

Převezmete kontrolu nad jedním z komand, spojíte se s přáteli a pošlete Boha bahna a jeho hordu „věcí“ zpět do podsvětí. Vybrat si budete moci třídu, jež odpovídá vašemu hernímu stylu, využívat vozidla a spolehnout se na celou řadu střelných zbraní, granátů, speciálních schopností a katan.

Pokud vám přijde hra podobná s World War Z: Aftermath, tak využívá stejnou technologii: Swarm Engine. Na John Carpenter’s Toxic Commando se můžete těšit někdy v příštím roce na PC (Epic Games Store), PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. PC bude mít brzy uzavřenou betu. Přihlášky možné zde.

Další novinky ze Summer Game Festu najdete v našem aktuálním přehledu.