Během dnešní konference Guerrilla Collective, která je zaměřena na nezávislé hry, dostal prostor logický a explorativní titul Omno. Nový trailer představuje různé oblasti světa, včetně písečných pouští, lesů a zmrzlých tunder. Každá oblast vypadá zcela jedinečně a obsahuje různé herní prvky. Od surfování po písku a sněhu až po plachtění vzduchem - při prozkoumávání různorodého světa využijí hráči různé způsoby.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Omno je atmosférická adventura o objevitelské cestě starobylým světem plným divů. Provede hráče bujnými lesy, přes sluncem rozpálenou poušť, přes mrazivou tundru a síla ztracené civilizace vynese hrdinu i do oblak. Po cestě se objeví malí i velcí tvorové, které bude možné pozorovat a komunikovat s nimi - plaší krabi připomínající skály, ochotné želvy a možná i přátelský dinosaurus, na kterém se bude možné svézt.

Přečtěte si také: Thriller Závrať od Alfreda Hitchcocka prožijeme v příběhové adventuře

Svět je plný hádanek, plošinovkových úkolů a skrytých tajemství. Hráčova kouzelná hůl je klíčem k napájení zapomenutých relikvií a umožní vám bleskurychle přejíždět po plošinách, plachtit po zemi, plachtit nad mraky a mnoho dalšího.

Hra Omno vyjde v létě na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Ve stejný den bude dostupná také v předplatném Xbox Game Pass.

Pokud vás Omno hodně zaujalo, na Steamu si můžete stáhnout demoverzi.