Téměř čtyřminutové video je opatřeno českými titulky a přibližuje kampaň hry Company of Heroes 3, která se v podstatě odehrává na jedné velké mapě. Na té mohou hráči bojovat, prorážet nepřátelské zásobovací linie a dobývat cíle.

Dynamická mapa kampaně je v sérii Company of Heroes novinkou a umožní hráčům velet pozemním, vzdušným a námořním silám, aby bojovali v jednotkami Osy a vyhnali je z Itálie. Dlouhodobá rozhodnutí, která uděláte, ovlivní nejen bitvy, které bojujete, ale i samotný příběh války.

Bude nutné zajistit zásobovací linie, rozvinout špionážní sítě pro spolupráci s partyzány a provádění sabotážních misí a rozhodnout, jakým úkolům dáte přednost a jaké jednotky budete vyrábět.

Jednotky jsou rozděleny na dva hlavní typy: roty a oddílů. Roty jsou hlavní silou a skládají se z unikátních jednotek, z nichž každá má jiné schopnosti. Například americká výsadková rota umožňuje agresivní údery spolu s poskytnutím přístupu k elitním výsadkářům. Jakmile roty vstoupí do boje, odehrávají se bitvy v klasickém real-time stylu. Roty mohou také získat veterány a důstojníky pro další unikátní schopnosti a bonusy.

Oddíly jsou naopak menší podpůrné jednotky, které působí nezávisle na rotách. Například britský zdravotnický odřad lze použít k přivolání posil, které vaše jednotky posílí a vyléčí. Mezi další prvky patří povolání eskadry amerických námořních torpédoborců v dosahu mise, která poskytuje palebnou podporu. Můžete ji však také chtít použít k provedení preventivního úderu (jehož výsledky můžete vidět, když rota vstoupí na bojiště).

Company of Heroes 3 je naplánováno na rok 2022 pro PC. Ve hře si budete moci nastavit české titulky. V současné době probíhá předběžné testování vývojové verze.