Nekonečná hra #DRIVE inspirovaná silničními a akčními filmy ze 70. a 80. let bude mít nástupce. Polské studio Pixel Perfect Dude opět zabrnká na struny nostalgie, tentokrát příznivcům rallye, kteří budou moci znovu prožít 90. léta, zlatou éru rallye, kdy prach, bláto a sníh byly odznaky cti.

#DRIVE Rally si budou moci užít veteráni silnic a šotoliny, kteří tuto éru pamatují, stejně jako mladší generace. Všichni si mají vychutnat dávku vysokooktanového adrenalinu ve světě #DRIVE, jenž se vyznačuje osobitým minimalistickým stylem. Samotná hratelnost má být arkádová a dostatečně jednoduchá pro začátečníky, ale přitom návykově náročná.

„Ať už jste veterán na šotolinových cestách nebo nováček, který se jen chce namočit pneumatiky, tato hra vám umožní znovu a znovu redefinovat rychlost,“ tvrdí tisková zpráva. „Sedněte za volant legendárních rallyových vozů, jako jsou Das Holzwagen, The Doggo, The Bobond a mnoho dalších,“ dodává. Potěšit vás má plno odkazů, narážek a easter eggů.

Svá rallye auta si postavíte od základu tak, aby odpovídala vašemu závodnímu stylu a způsobu rallye. Bude možné upravit karosérii, lak, nálepky a přidat vlastní dekorace.

#DRIVE Rally vyjde v roce 2024 na PC (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.