Je rok 1918 a my se nacházíme v ulicích starého Londýna, kterými se prohánějí všelijaké stvůry a lovci. Hrajeme za Jonathana Reida, bývalého chirurga a předního britského specialistu na transfúze, který se jednoho dne probudil v zakrvavené košili na hromadě mrtvol a neví, co se s ním stalo. Chcete víc? Vývojáři 27. července představili Story Mode a Hard Mode.

Nejenže s novým updatem přichází i opravy optimalizací, ale studium DONTNOD, pod jehož jménem vyšla i úspěšná příběhová hra Life Is Strange, rozhodně nespí na vavřínech a pokračuje dál s vývojem jejich neposlední hry Vampyr. Nový Story Mode nám kupodivu nepřináší nový příběh, nicméně určitě se poměr právě příběhové části značně liší od bojových sekvencí. Ty jsou totiž potlačeny tak, aby hráč mohl více vnímat prostředí jako takové a nezabývat se tolik tím, zda je dostatečně zkušený na to, aby prošel určitou částí hry kvůli obtížnosti. Když si vytvoříte k některé postavě vztah, je potom mnohem těžší je začít vnímat jako potravu, což je účelem. Je to tedy něco pro hráče, kteří spíš ocení atmosféru než samotný combat gameplay.

Nicméně Hard Mode je přesný opak. Bojové sekvence jsou ve hře mnohem obtížnější než za běžného gameplaye. Hráč také za zabíjení získává méně zkušeností a je tak odkázán na obyvatele města, aby mohla postava nabrat na síle a přežít pod neustálým nátlakem lovců. Tento mód je pro hráče, kteří mají rádi výzvy a nestačila jim původní obtížnost.

Tato hra dostupná za 49,99€ a všechny zmíněné dodatky budou do hry přidány později v létě 2018. Nadchli jste se ovšem pro hru natolik, abyste si ji pořídili i za tak vysokou cenu? Rozhodně se nezapomeňte vyjádřit dole v komentářích. Také se můžete podívat na naši recenzi.