Ubisoft se nepřestává starat o taktickou multiplayerovou střílečku a středověkou online bojovku. V Rainbow Six Siege dnes začíná tradiční vánoční koulovačka, zatímco ve For Honor před pár dny odstartovala další sezóna.

Snow Brawl 6. Tak se jmenuje speciální akce, která dnes začíná v Rainbow Six Siege a potrvá až do 4. 1. 2022. Jedná se o hravou variaci na režim Capture the Flag, ovšem střelné zbraně jsou zde nahrazeny sněhovými koulemi. Aby hráči měli důvod Snow Brawl 6 hrát, tak vývojáři připravili řadu cen v podobě kosmetických doplňků spojených se zimní a vánoční atmosférou.

Jak je u těchto her zvykem, na konci desetiminutového kola vyhrává tým s větším počtem bodů. V případě remízy začíná prodloužení, které vyhraje tým, jenž jako první skóruje v náhlé smrti.

Dobrou zprávou je, že jste vybaveni neomezeným počtem sněhových koulí. Ty zastupují hlavní zbraň, zatímco sekundární zbraní je sněhový odpalovač. Tyhle radovánky si užijete na přepracované mapě Chalet, kde můžete bojovat jako The Blue Blades s operátory Ash, Blackbeard, Buck, Montagne a Osa nebo The Orange Blizzard s operátory Castle, Frost, Rook, Thorn a Vigil.

Podobné hry jsou často obětí podvodníků a cheaterů. Ubisoft se pochlubil, že od ledna letošního roku do současnosti zabanoval více než 100 tisíc hráčů, kteří v Rainbow Six Siege použili cheaty. Každý měsíc mát být v průměru zabanováno přibližně 10 tisíc lidí. Pomáhá k tomu neustálé vylepšování systému proti podvodům, který mát být v prvních měsících nadcházejícího roku výrazně posílen. Podrobnosti budou odhaleny 10. 2. 2022.

Teď už se ale přesouváme k For Honor. Středověké multiplayerové boje patří nadále mezi oblíbené, není tak divu, že Ubisoft pokračuje v obohacování hry. Nejnovější sezóna nese název Frozen Shores a přináší zajímavá témata a spoustu nového obsahu. Kupříkladu režim Dominion si užijete na nové mapě a bojovníky můžete obléct do nového oblečení.