Po předělávkách prvních dvou dílů Tony Hawk's Pro Skater bylo v plánu přinést hráčům i třetí a čtvrtý díl. Bohužel od vydání první kolekce uplynuly už dva roky a podle nejnovějších zpráv to vypadá, že se remasterů Tony Hawk’s Pro Skater 3 a 4 nedočkáme.

S informací přišel sám legendární skateboardista Tony Hawk během včerejšího živého vysílání. Původně se o remastery mělo postarat zkušené studio Vicarious Visions, které je podepsáno za Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Z toho ale sešlo, tým Vicarious Visions byl totiž přejmenován na Blizzard Albany a nyní se věnuje čistě hrám této společnosti. Activision měl poté hledat jiné vývojáře, ale nikomu prý nevěřil tak jako Vicarious.

„Kdo ví? Možná až se usadí prach, tak to dopadne jinak. Člověk nikdy neví. Nikdy by mě nenapadlo, že o dvacet let později předěláme jedničku a dvojku,“ dodal s nadějí Tony Hawk. Ta může přijít poté, co hlavní slovo v Activisionu Blizzard bude mít Microsoft, který společnost kupuje za rekordních 68,7 miliardy dolarů. Phil Spencer, šéf herní divize Microsoftu, se už dříve nechal slyšet, že si promluví s vývojáři o tom, na jakých hrách by chtěli pracovat.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 vyšel 8. 6. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Později následovaly verze pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Naše recenze: