Studio Saber Interactive si hýčká komunitu svého off-road hitu SnowRunner i při přípravě Expeditions. Hra vstupuje do dvanácté sezóny s placeným rozšířením Public Energy, který vrátí hráče do USA. Konkrétně do Severní Karolíny na čtyřech nových mapách.

Do této oblasti se dostanete na žádost vlády státu Severní Karolína, která potřebuje vaši pomoc při stavbě jaderné elektrárny. Budete se podílet na výstavbě jaderného reaktoru a jeho podpůrných zařízeních tím, že budete svými nákladními vozidly dopravovat neocenitelný náklad a vybavení.

Když se zrovna nebudete účastnit stavebních a údržbářských misí, budete požádáni, abyste pomohli monitorovat úroveň znečištění životního prostředí v okolí stavby.

Ve všech případech se vám budou hodit dvě nová vozidla: MTB 8106 Rock Grinder a FEMM 37-AT. MTB 8106 je impozantní průzkumník díky své světlé výšce a vylepšenému motoru, který snižuje spotřebu paliva. Pro nejnáročnější úkoly je tady těžký nákladní vozidlo FEMM 37-AT, které zvládne jakýkoli terén a bez problémů dopraví veškerý náklad.

Season 12: Public Energy vyjde 31. 1. 2024 pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac a PC verze hry SnowRunner. Pro majitele 3 Year Anniversary Edition a 3 Year Passu bez dalších investic. Pro ostatní by to mělo být za 11,99€.

Podívejte se na první obrázky Season 12: Public Energy: