Co myslíte, bojí se vývojáři z Hello Games, že po vydání Starfieldu se pozornost příznivců vesmírného dobrodružství stočí od No Man's Sky k nové ambiciózní hře tvůrců sérií The Elder Scrolls a Fallout? Podle mého budou obě hry žít nerušeně vedle sebe a Bethesdě vůbec nezávidím, protože v Hello Games rozhodně nezpomalují, spíše naopak. Přináší totiž novou aktualizaci. Ta je dle jejich slov jednou z největších.

Čerstvá aktualizace dostala název Interceptor a navazuje na únorový update Fractal zpřístupněním nové třídy lodí Interceptor, které byly dříve dostupné výhradně jako odměna za expedice. Čeká vás tedy nový obsah zaměřený na Sentinely a deformované světy, kde se vyskytují krystaly, unikátní jednotky Sentinelů a jinde nesehnatelné zdroje a předměty. Při putování vesmírem si potom dávejte pozor, nouze by neměla být o sentinelské lodě a jejich vraky.

Pokud nemáte rádi pavouky, tak byste si měli návštěvu nových světů rozmyslet. Narazíte zde ještě na nové typy nepřátel, mezi něž patří obrovské pavoukovité bytosti a jejich krabí děti. Potrápí vás také drony vybavené stealth technikou, plamenomety a výbušnými zbraněmi. Naštěstí i vy budete mít k dispozici nové technologie. Ty budete objevovat a vytvářet. Mimo jiné se můžete těšit na jetpack.

Jestliže máte PlayStation VR2, tak si No Man's Sky zkuste ve virtuální realitě. Právě tento režim aktualizace vylepšuje, stejně tak opravuje nejrůznější chyby a problémy ve hře.

Interceptor update je dostupný pro všechny verze No Man's Sky, tedy pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.