Milovníci loveckých simulátoru se mohou těšit na začátek léta, kdy na PC a konzole vyjde Hunting Simulator 2. Později bude dostupný i pro Nintendo Switch. Co vás ve hře čeká a jak se zlepšila od předešlého dílu?

Od francouzské společnost Nacon (dříve BigBen) k nám doputovala zpráva pro milovníky loveckých simulátoru. Na začátku léta vyjde Hunting Simulator 2 a vám se naskytne možnost prozkoumat větší, rozmanitější a působivější prostředí. Ve srovnání se svým předchůdcem bude mít dvojka zcela přepracovanou grafiku a zvukové efekty, abyste si užívali hodinové výzvy a ponoření mezi flóru a faunu v některých z nejkrásnějších oblastí Evropy a Spojených států. Těšit se můžete na poušť amerického Jihozápadu, pláně v Coloradu i na evropské lesy.

Mezi novými funkcemi se fanoušci lovu mohou v Hunting Simulatoru 2 spolehnout na svého loveckého psa, jehož schopnosti budou velkým přínosem. Ve hře najdete více než 33 druhů zvířat s jedinečným a realistickým chováním. Váš čtyřnohý společník bude umět sledovat stopy zvířat a dovede vás k vytouženým trofejím.

Připraveno bude více než 75 oficiálních zbraní a doplňků, stejně tak 90 kusů oblečení od sportovních značek jako jsou Browning, Winchester, Verney Carron, Bushnell, Kryptek a další. V neposlední řadě došlo na nové uživatelské rozhraní pro lepší a snadnější výběr každého kusu vaší výbavy a výstroje.

Hunting Simulator 2 vyjde 25. 6. 2020 na PC a 30. 6. na PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch bude následovat později.