Tvůrcům off-road hitu SnowRunner se daří už přes tři roky držet hráče díky vydávání rozmanitých sezón s novými lokalitami, nelehkými úkoly i novými stroji. V osmé sezóně byl přidán venkov s dvěma silnými traktory a navazujícími farmářskými úkoly, potom jsme se stali hasiči ve zničeném kanadském Ontariu a naposledy jsme se přesuli do Britské Kolumbie, abychom obnovili elektrické vedení regionu a jeho turistické atrakce. Vše zničila velká bouře.

Jedenáctá sezóna nás vezme do Skandinávie s dvěma mapami a dvěma novými vozidly. Jak už to tak bývá, placený přídavek doprovodí bezplatná aktualizace. Obsahovat bude nové návěsy, nové jeřáby, nové plošinové nákladní vozy a sadu 10 nových samolepek.

Ve Skandinávii budeme pomáhat místním filmařům při přípravě akčních scén. Potřebují doručit kulisy, zelená plátna a skromné mobilní domy pro herce. A můžete se vsadit, že to bude do odlehlých míst s nesnadnými cestami pokrytými bahnem a sněhem. Ve SnowRunneru je běžné také brodění vodou. Až se vypnou kamery, můžete se vydat do místních vesnic a podílet se na obnově regionu před další zimní sezónou.

S nelehkou prací vám pomohou dvě nová vozidla: NEO Falcon 2000 a Burlak 6x6. Falcon má být díky své světlé výšce a univerzálnímu odpružení ideální volbou pro toulky po horách a všeobecný průzkum. Burlak je mnohem větší a výkonnější stroj zaměřený na průzkum. Rozdíl je v tom, že je to těžkotonážní vozidlo a disponuje malým jeřábem, který lze využít k záchraně a přepravě. Má také korbu pro menší náklad.

Jedenáctá sezóna pojmenovaná Lights & Cameras vyjde 19. 10. letošního roku a dostupná bude pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch verze hry SnowRunner (obsahuje české titulky). DLC je zdarma pro ty, co vlastní season pass pro třetí rok. Samostatně bude za 6,99 eur, respektive do 200 Kč v jednotlivých digitálních obchodech.