Pokud jste se už nabažili velkých traktorů v osmé sezóně SnowRunneru, tak populární off-road simulace koncem února vstoupí do deváté sezóny. Ta se jmenuje Renew & Rebuild a přinese dvě nové mapy, dvě nová vozidla, zcela nové aktivity a řadu nových kosmetických doplňků.

Renew & Rebuild vás 28. 2. 2023 zavede do kanadského Ontaria, které postihly ničivé požáry. Vy tenhle region musíte postavit na nohy na dvou nových mapách Albany River a Burnt Forest o rozloze 4 km². Těšit se můžete na podzimní náladu a melancholickou atmosféru, od které vás odtrhnou spálené lesy a budovy a zaplavená zemědělská půda.

Naštěstí usednete za volant dvou nových vozidel: Derry Special 15C-177 a ZiKZ 566A. Bohužel oba bez licence. První stroj je těžké třídy a speciálně postavený pro přepravu vody, má pořádný točivý moment a odolnou konstrukci. ZiKZ 566A je naopak všestranný terénní nákladní vůz, který je kompatibilní s širokou škálou doplňků. Doplní je nové přívěsy a nástavby.

Podle dostupných informací na hráče čeká hašení požárů, doplnění nádrží s vodou a oprava rozbitých budov. Další informace se dozvíme už brzy.

Renew & Rebuild je první větší rozšíření v rámci třetího Year Passu. Ten zahrne také sezóny 10, 11 a třetí velkou expanzi v 12 sezóně. Do hry se letos dostanou také velké značky jako Kenworth a Mack. Navíc všichni majitelé Year Pass 3 obdrží Save the Day Vinyl Wrap Pack se čtyřmi exkluzivními skiny pro Freightliner M916A1, Freightliner 114SD, International HX520 a Chevrolet Kodiak С70.

SnowRunner vyšel s českými titulky a tuhle off-road simulaci si můžete zahrát na PC, posledních dvou generacích konzolích PlayStation a Xbox, stejně tak na Nintendu Switch.