Nastal čas na představení dnes vydané desáté sezóny. Hráči off-road simulátoru SnowRunner se vracejí zpět do Kanady s dvojicí nových letních map, které je poprvé zavedou do Britské Kolumbie. Nové oblasti jsou odlehlé, mají rozlohu 4 kilometry čtvereční a obsahují nové zakázky.

V desáté sezóně nazvané Fix & Connect je cílem obnovit elektrická zařízení regionu a jeho turistické atrakce na břehu jezera. Vše zničila velká bouře a přerušila dodávky elektřiny. „Znovu připojte rozvodnou síť Britské Kolumbie a její klíčovou infrastrukturu,“ vyzývá tisková zpráva.

„Navštívíte Duncan Bay a národní park North Peak, zcela nové prostředí inspirované kanadskou provincií Britská Kolumbie. V odlehlé krajině plné dřevařských stanic a pil, farem a sil a také rybaření se hráči vydají daleko do extrémní divočiny a budou se kochat pohledy na úchvatná jezera a vodopády,“ dodává. Vše navazuje na devátou sezónu s kanadským Ontariem.

K dispozici jsou dvě nová vozidla: odolný terénní náklaďák Mack Defense M917A3 s 8 nápravami a mohutná obluda v podobě Kenworthu 963, jenž si poradí se vším, co po něm budete chtít. Kenworth je tedy učen pro těžkou přepravu v jakémkoli terénu.

Desátá sezóna Fix & Connect je dostupná samostatně, stejně tak je součástí třetího Year Passu. Hra SnowRunner s českými titulky vyšla na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Hra je dostupná v předplatném Game Pass a PS Plus Extra/Premium.