Saints Row vyšlo 23. 8. 2022 na PC prostřednictvím Epic Games Store, ale stejně jako mnoho dalších her se pravděpodobně dříve či později objeví na Steamu. Podle nejnovějšího nálezu se může gangsterská akce na oblíbené platformě začít prodávat už brzy.

SteamDB informuje, že v databázi Steamu došlo k velké aktualizaci. Složka Project Athena (kódové označení nejnovějšího titulu studia Volition) byla přejmenována na Saints Row. To může naznačovat, že k uvedení hry na Steamu dojde během několik týdnů, případně měsíců.

Exkluzivitu má Epic Games Store nejčastěji na půl roku až rok. Takže by se Saints Row na Steamu mohlo objevit 23. 8. 2023. To už bude v době, kdy bude titul v lepším stavu. Nevyšel totiž úplně vyladěný a nenaplnil očekávání Embracer Group.

Už zítra do Saints Row dorazí velká bezplatná aktualizace s novou čtvrtí Sunshine Springs a v doprovodu placený dodatečný balíček The Heist and The Hazardous. V novém dobrodružství se budeme muset vypořádat s fiktivní hollywoodskou hvězdou Chrisem Hardym.