Po Amnesii: The Bunker přichází letos další survival horor. Ad Infinitum hráče zavede do šílené doby těsně po skončení první světové války. Hlavním hrdinou je mladý německý voják, který při návratu z fronty prožívá trauma. Ocitá se na hranici nočních můr a reality. Každou noc zažívá halucinace plné děsivých stvoření, smrtících pastí a záhad. Vy budeme muset vše překonat a osvobodit chudáka od jeho traumat.

„V zákoutích vaší mysli ožívají noční můry, které se nedají slovy popsat. Abyste unikli smrtícím pastem a děsivým bytostem, musíte pochopit, co je zdrojem a motivací jednotlivých stvůr a vyřešit hádanky, které vám stojí v cestě,“ popisuje hru berlínské studio Hekate.

„Hrůza číhá na každém kroku, ať už má podobu slepých démonů, kteří slyší sebemenší váš krok, nebo třeba ohavných loutek bez kloubů, které se klátivě pohybují ve tmě,“ dodávají autoři.

Ad Infinitum vyjde 14. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Kromě základní edice bude v nabídce Nightmare Edition. Ta obsahuje digitální artbook a soundtrack, stejně tak možnost zahrát si o 48 hodin dříve.