Už za dva dny přivítá komiksová střílečka Borderlands 3 svůj první event. Jmenuje se Bloody Harvest, je laděn do Halloweenu a zdarma pro úplně všechny majitelé hry. O eventu mluvili zástupci ze studia Gearbox Software již v září, ale teprve nyní jsme se dočkali oficiálního data spuštění a traileru. Ten předvádí nové nepřátele, nového bosse a novou legendární zbraň.

Bloody Harvest je strašidelný event. Čekají na vás noví posedlí nepřátele, které musíte eliminovat a vyhnat z nich duchy. Tady si ale musíte dávat pozor, jakmile protivníka zneškodníte, duch opustí jeho tělo a zaútočí na vás. Jeho útok může vyvolat nový negativní účinek nazvaný Terror. Ten částečně zahalí váš pohled tajemnou mlhou a oslabí vaše zbraně, přesnost a manipulaci s nimi.

K průzkumu galaxie a hledání duchů by vám měla motivovat Hecktoplasma, díky níž stvoříte svého nového, šupinatého kamaráda. Současně vám tato nová měna odemkne přístup na mapu Bloody Harvest, která byla speciálně vytvořena pro tento event.

Na mapě Bloody Harvest má za každý rohem číhat nebezpečí, například létající dýně připomínající netopýry, které vás vystraší nejen na hřibově. Pochopitelně tady naleznete i nového bosse. Toho zastupuje Captain Haunt, kostlivec s novými strašidelnými schopnostmi, který je novou verzí kapitána Traunta.

Pokud čekáte na další motivaci pro hraní Bloody Harvest eventu, tak získat můžete nové kosmetické odměny, včetně ECHO Device Skin, Weapon Trinket, Global Weapon Skin nebo novou legendární kořist. Tady zaujme zejména legendární zbraň. Vypadá jako granátomet a dokáže zmrazit nepřátele.

Bloody Harvest startuje 24. října a bude dostupný až do 5. prosince 2019. Poté se můžete těšit na další bezplatný obsah, pravděpodobně půjde o další časově omezené eventy.