Před letními prázdninami a menší okurkovou sezónou proběhnou prezentace her. Tou největší by měl být Summer Game Fest od producenta a moderátora Geoffa Keighleya. Koná se už tenhle pátek.

Na něj dnes láká upoutávka, která vzbuzuje velká očekávání. Ve videu vidíme očekávané tituly, jako je středověký akční RPG titul Kingdom Come: Deliverance 2 od pražského studia Warhorse, postapokalyptická akce Stalker 2, Black Myth: Wukong, přídavek Shadow of the Erdtree pro fanoušky Elden Ringu, Phantom Blade 0, Star Wars Outlaws, Astro Bot nebo Sonic X Shadow Generations.

Proslýchá se o dalších hrách od PlayStation Studios. Jednou z možností je dříve spekulované LEGO Horizon. Rovněž se očekává oznámení dodatečného obsahu pro Alan Wakea 2. Finské studio Remedy si dokonce na sociálních sítích změnilo název na Poison Pill Entertainment. Po vizuální stránce je to odkaz na fiktivní televizní show Night Springs z prvního Alana Wakea, byla zaměřena na paranormální jevy.

Dočkat bychom se mohli ještě jedné hry s českým odkazem. Insideři delší dobu mluví o přípravách oznámení nové Mafie. Jisté je, že 2K Games na Summer Game Festu budou a oznámí něco velkého. Kromě Mafie to může být další Borderlands.

Každopádně, Summer Game Fest se koná už v pátek 7. 6. od 23:00 našeho času. Připravit si máme dvě hodiny. Co byste chtěli během show vidět?