Ubisoft na nedělní večer chystá svou největší tiskovou konferenci, která je současně náhradou za zrušenou E3 v Los Angeles. Francouzská společnost láká na nové ukázky z Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla a battle royale akce Hyper Scape. Mezitím máme očekávat oznámení minimálně jednoho nového titulu (s největší pravděpodobností Far Cry 6). Tohle všechno je hezké, ale Ubisoft neumí udržet tajemství. Včera unikla rovnou půlhodina z vikingského Assassin's Creed a dnes čtyři obrázky z Watch Dogs Legion.

Uniklé screenshoty potvrzují hraní za různé postavy. Nebude problém si zahrát za policajta, špiona nebo britského fotbalového chuligána. Ve starších materiálech jsme viděli hraní za stařenku s berlí. Právě tyhle téměř neomezené možnosti (v hraní za všechny NPC postavy v herním světě) mají být velkým lákadlem třetího dílu hackerské akce, tentokrát zasazené do Londýna v blízké budoucnosti po Brexitu.

Přečtěte si také: Londýn ve Watch Dogs Legion má být šestkrát větší než v Assassin's Creed: Syndicate

Pamatovat máme na to, že za každou postavu se bude hrát jinak. Každý NPC panďulák bude mít nejen jedinečnou historii, ale také osobnost a dovednosti.

Očekáváme, že v neděli na prezentaci Ubisoftu se dozvíme i datum vydání Watch Dogs Legion. S hrou počítejte ve verzích pro PC, PS4, Xbox One, PS5 a Xbox Series X. Nezapomeňte, že při prezentaci bude Ubisoft rozdávat PC klíče pro aktivaci Watch Dogs 2.