Už dlouho se spekuluje o třetím díle restartované a remasterované trilogie Call of Duty: Modern Warfare, který má vyjít během letošního podzimu. Zahrnout má mimo jiné přepracované klasické mapy, které jsou u fanoušků hodně oblíbené. Tyto nepodložené informace od Toma Hendersona z Insider Gaming nyní potvrzují uniklé obrázky. Na nich vidíme mapy Terminal a Scrapyard.

Screenshoty remasterovaných map se objevily na twitterovém účtu @COD_Perseus. Jde o známého leakera, jenž se zaměřuje na Call of Duty. Jejich pravost potvrzuje, že byly smazány sociální sítí na žádost majitele práv. Naštěstí existují další možnosti, jak si je prohlédnout; například na Imgur.com.

Henderson v květnu exkluzivně informoval, že letošní Call of Duty ponese podtitul Modern Warfare 3 a jeho lákadlem má být nejen pokračování příběhové kampaně pro jednoho hráče, nýbrž remasterované mapy z minulých dílů. Vrátit se má i Zombies v režimu Outbreak 2.0.

K odhalení Call of Duty: Modern Warfare 3 má dle Hendersona dojít 1. 8. letošního roku. První beta pro PS4 a PS5 proběhne od 10. 10. Druhá pro všechny platformy potom 12. 10. Early Access vydání kampaně bude prý 2. 11. a celá hra odstartuje 10. 11. s tím, že spuštění první sezóny má být v plánu na 5. 12. společně s novou mapou pro Warzone 2.0.