Rainbow Six Siege se nyní blíží k momentu, kdy se stane hrou s 50 až 100 originálními operátory. Každý je svým způsobem ojedinělý a všichni si vždy nakonec najdou toho, který jim sedí. Na oficiálním subredditu Rainbow Six Siege se teprve nedávno objevila fotografie údajně nadcházejících operátorů.

Tohle je moment, kde se hráči dělí na dva tábory. Jeden je nadšený z předčasného pohledu na nové operátory a druhý je vůči této fotografii velmi skeptický. A není se čemu divit. Argumenty se většinou opírají o to, že fotografie sama o sobě není příliš vysoké kvality a mohla by být pouhým podvrhem. Nebo se také nemusí jednat o následující operátory, mohou být přidání v podstatě kdykoli. 

Každopádně ze screenshotu můžeme vyčíst, že se jedná o muže a ženu stojící u vojenské motorky. Jsou australské národnosti. Nevíme však, který z nich se přidá do týmu obrany a kdo do útoku. Také nevíme ani slovo o tom, čím budou vynikat. Jediné, na čem můžeme zakládat diskuze a spekulace, je tato fotografie a je jen na nás, zda jí budeme věřit, či ne. Až update do hry nám však může dát finální odpověď.

Co si myslíte o tomto úniku informací? Věříte, nebo jste spíše skeptičtí? Vyjádřete se k této záležitosti dole v komentářích.