Společnost Bigben Interactive nás prostřednictvím tříminutového videa zve ke zhlédnutí prvních gameplay záběrů z připravované hry TT Isle of Man – Ride on the Edge 2. Jde o pokračování lehce nadprůměrných závodů, které vyšly téměř před dvěma roky. Na hráče opět čeká nejnebezpečnější silniční závod všech dob. Klikatá cesta dlouhá 60,7 km pořádně prověří vaše schopnosti.

Vývojáři ze studia Kylotonn Racing Games měli přepracovat fyziku všech motocyklů, aby zajistili realistické chování strojů, včetně lepší rovnováhy v zatáčkách. Fanoušci se mohou těšit na klasické motocykly v podobě kousků jako MV Agusta 500 Three, Norton NRS 588, Suzuki XR69, Yamaha TZ 750 a Ducati 900. S posledním jmenovaným strojem jezdil sám Mike Hailwood, který závod Tourist Trophy na ostrově Man vyhrál hned čtrnáctkrát. Nejpamátnější je jeho návrat v roce 1978, kdy získal vítězství po jedenácti letech, právě s Ducati 900.

Pokud si budete chtít závod vychutnat s touto ikonickou motorkou, tak je nutné si TT Isle of Man 2 předobjednat.

„Tohle jsou nade vši pochybnost ty nejnebezpečnější motorkářské závody na světě. Ve hře TT Isle of Man – Ride On the Edge 2 ukazujete světu, co umíte, v rámci různých šampionátů, načež se vydáte dobýt Snaefell Mountain Course, 60 kilometrů dlouhou trať s křivolakými i rovnými úseky, které otestují samotné hranice vašich řidičských schopností,“ láká tisková zpráva na hru.

Dále se můžete těšit na 17 dodatečných tratí, 18 různých motorek, včetně klasických modelů, a oficiální závodníky. Dostanete možnost si vylepšit motorku a upravit. Čeká na vás rovněž zcela nový otevřený svět - ráj pro všechny motorkáře, kde můžete testovat nastavení své motorky a získat zkušenosti, které budete potřebovat, abyste vyhráli titul TT Isle of Man.

TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 vyjde 19. 3. 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.