Před dvěma dny jsme informovali o jedné nepříjemnosti. V PlayStation 5 verzi Star Wars Outlaws se vyskytl problém, který po vydání velké aktualizace (8,59 GB) zapříčinil, že hráči na PlayStationu 5 přišli o svůj postup. Respektive byli Ubisoftem vyzváni, aby začali své dobrodružství znovu. To vyvolalo vlnu nevole, protože jde o ty, co se do hry dostali předběžně díky koupě dražších edic Gold a Ultimate.

Teď jim Ubisoft nabízí odškodné, ale nečekejte nic velkého. Obdržíte in-game tretku do své lodi a 100 jednotek do Ubisoft Connect, které můžete vyměnit například za herní odměny.

„Plně si uvědomujeme, že výzva k novému spuštění hry není nejlepší zkušeností, zejména v období předběžného přístupu. Za to se omlouváme,“ stojí v novém e-mailu, co Ubisoft rozeslal hráčům.

In-game věc si můžete vyzvednout v truhle vedle východu z hlavní lodi a body budou brzy přičteny na váš účet, pokud jste mezi těmi, co hráli Star Wars Outlaws v předběžném přístupu. Standardní edice hry se odemyká dnes na PC, PlayStationu 5 i Xboxu Series X/S.